Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Cooking Competition Feb 2012

  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    sialkot
    Age
    29
    Posts
    6,275
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    37 Thread(s)
    Thanked
    0
    Rep Power
    21474850

    Default Cooking Competition Feb 2012



    iss bar ap logo ne

    pasta and noodle

    ki repices share karni hai

    Aik member aik he bar Share Karsakta hai.
    2 ... Aik jaisa mat share kijeye ga.
    3 ... Comp ki last Date 21 feb hai.
    4 ... Winner Admin Team decide kare gai
    .
    Last edited by tanhae; 22-02-2012 at 08:34 PM.
    [IMG]
    kaname and Yuuki - Cooking  Competition Feb 2012
    [/IMG]

  2. #2
    *jamshed*'s Avatar
    *jamshed* is offline کچھ یادیں ،کچھ باتیں
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    every heart
    Posts
    14,586
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    8346 Thread(s)
    Thanked
    4
    Rep Power
    21474858

    Default Re: Cooking Competition Feb 2012

    چکن اینڈ کارن پاستا



    4b2e8bae c129 438c aebd 225017cecb61 Chicken and Corn Pasta&ampw250&amph250 - Cooking  Competition Feb 2012





    اجزا



    • (چکن ایک کلو (باریک سلائسز
    • مکھن تین کھانے کے چمچ
    • (لہسن ایک کھانے کا چمچ (کُٹا ہوا
    • نمک ایک چائے کا چمچ
    • کالی مرچ آدھا چائے کا چمچ
    • میدہ تین کھانے کے چمچ
    • مسٹرڈ پاؤڈر آدھا چائے کا چمچ
    • دودھ دو کپ
    • سوئٹ کارن آدھا کپ
    • مکسڈ ہرب ایک چائے کا چمچ
    • (پاستا آدھا پیکٹ (اُبلا ہوا
    • کیچپ تین کھانے کے چمچ
    • چلی گارلک سوس دو کھانے کے چمچ
    • اورنج فوڈ کلر ایک چٹکی
    • کریم دو کپ
    • (ہری پیاز ایک عدد (باریک کٹی
    • چیڈر چیز آدھا کپ





    ترکیب



    1. ایک برتن میں مکھن گرم کرکے کُٹا ہوا لہسن ڈال کر سوتے کرلیں۔
    2. پھر لمبی باریک سلائسز میں کٹی چکن، نمک، کالی مرچ، میدہ اور مسٹرڈ پاؤڈر ڈال کر دو منٹ تک فرائی کرلیں۔
    3. اب اس میں دودھ، سوئٹ کارن اور مکسڈ ہرب بھی شامل کرکے گاڑھا ہو جانے تک پکائیں۔
    4. پھر اُبلا پاستا، کیچپ، چلی گارلک سوس اور اورنج فوڈ کلر ڈال کر فولڈ کریں۔
    5. اس کے بعد کریم اور باریک کٹی ہری پیاز بھی ڈال دیں۔
    6. آخر میں چیڈر چیز شامل کریں اور چولہے سے ہٹالیں۔ مزیدار چکن اینڈ کارن پاستا تیار ہے۔

    مرچ اور لہسن والے نوڈلز

    c7983f50 cefc 4eca b723 ccaed64d535a chili20garlic20noodles&ampw250&amph250 - Cooking  Competition Feb 2012

    اجزا


    • نوڈلز پانچ سو گرام (اُبلے ہوئے
    • لیموں دو عدد
    • (ہری مرچ چار عدد (باریک کٹی ہوئی
    • (لہسن دو جوے (چوپ کئے ہوئے
    • (گاجر آدھا پیالی (باریک کٹی ہوئی
    • (ہری پیاز آدھا پیالی (باریک کٹی ہوئی
    • (بند گوبھی آدھا پیالی (باریک کٹی ہوئی
    • کُٹی ہوئی لال مرچ ایک چائے کا چمچ
    • سویا ساس دو کھانے کے چمچ
    • نمک حسبِ ذائقہ
    • تیل تین کھانے کے چمچ


    ترکیب


    1. دیگچی میں تیل گرم کرکے لہسن سنہری کریں۔
    2. اس میں گاجر، گوبھی اور پیاز ڈال کر چند منٹ تک پکائیں اور پھر نمک، لال مرچ، ہری مرچ، سویا ساس اور نوڈلز ملالیں۔
    3. چولہے سے اُتار نے سے پہلے لیموں نچوڑیں اور پھر ہری پیاز سے سجا کر پیش کریں۔




    Last edited by *jamshed*; 31-01-2012 at 05:31 PM.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Mississauga, Canada
    Posts
    35,213
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanked
    0
    Rep Power
    0

    Default Re: Cooking Competition Feb 2012

    Chicken Honey Noodle - Cooking  Competition Feb 2012


    4681122 honey chicken with noodles and vegetables topped with sesame seeds - Cooking  Competition Feb 2012

  4. #4
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Sky
    Age
    25
    Posts
    10,789
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    4384 Thread(s)
    Thanked
    0
    Rep Power
    21474854

    Default Re: Cooking Competition Feb 2012


    2273955494 8a255942f0 - Cooking  Competition Feb 2012
    Chinese Stir-Fried Noodles
    1 16oz package of egg noodles fresh or dried
    1 lb protein (chicken, beef, tofu, or shrimp) cut into strips (don't need to cut the shrimp)
    I used about 2 cups of cut into sticks
    Your choice of vegetables cut into strips or julienne and you can use however much you feel like
    (Carrots, celery, snow peas, celery, baby bok choy, etc.)
    I used 2 carrots (julienned) and 8oz. mushrooms (because I was a little short on veggies)
    4 green onions, sliced in half lengthwise then cut into 2 inch lengths
    3 - 4 Tbsp vegetable oil
    3 slices ginger
    3 cloves garlic, sliced thinly
    2 Tbsp oyster sauce (more if needed)
    1 Tbsp soy sauce
    1/2 tsp sugar

    Marinade for stir-fried meat
    2 Tbsp soy sauce
    2 Tbsp rice wine
    1/2 tsp sugar
    1 Tbsp corn starch
    1/4 tsp white pepper

    If you're starting with raw meat (chicken, beef, shrimp), use mix the strips of meat with the marinade until all the pieces are all coated. Set aside for 10 - 15 minutes.

    Bring a pot of water to a boil and cook the noodles according to package intructions. Stop cooking the noodles when there's still a good chew. Drain, rinse in cold water, drain again, and set aside.

    Now cook your protein. Heat a tablespoon of oil over high heat in a wok or skillet. First add the ginger slices and let it perfume the oil. Add the meat and stir fry until it's almost cooked through. We'll finish cooking it with the veggies. Remove to a bowl and set aside.

    In the cleared pan, heat about 2 teaspoons to 1 tablespoon of oil (depends on how much veggies you have) over medium high heat and stir fry the green onions, garlic, and the vegetables you're using. Season with a little salt, and stir fry until the vegetables are cooked but still crisp/crunchy and definitely not mushy. This shouldn't take too long. At this point, add the meat from step 1 back in to finish cooking with the veggies OR add your chopped precooked meat to heat through. Set aside in a bowl.

    In the cleared skillet heat 2 tablespoons of oil over medium high heat and add your noodles. Toss them around, get them well coated in the oil, and break up any clumps. If it's too sticky and clumpy, go ahead and add more oil. Pan fry the noodles, stirring and flipping them frequently until some of the noodles get a nice a crunchy golden brown exterior. Then season with the oyster sauce, soy sauce, and sugar. Toss the noodles freuqntly and make sure everything is evenly coated with the sauce. Taste and see if it needs additional seasoning. You may wish to add more oyster sauce, soy sauce, salt, or sugar. When the noodles are seasoned to your liking, add the proteins and vegetables and any liquid that may have accumulated in the bowl back into the skillet, toss until everything is evenly distributed into the noodles.


  5. #5
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Karachi,Pakistan
    Posts
    11,803
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    16 Thread(s)
    Thanked
    2
    Rep Power
    21474855

    Default Re: Cooking Competition Feb 2012

    -Chicken Fajita Speghettii-

    Fajita20Spaghetti - Cooking  Competition Feb 2012

    Recipe20Fajita20Spaghetti - Cooking  Competition Feb 2012
    Alhamdullilah

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    qatar
    Posts
    8,235
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    31 Thread(s)
    Thanked
    0
    Rep Power
    21474854

    Default Re: Cooking Competition Feb 2012

    easy pasta recipe in urdu - Cooking  Competition Feb 2012
    chicken - Cooking  Competition Feb 2012

    sigpic317 6 - Cooking  Competition Feb 2012

  7. #7
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Pakistan
    Age
    29
    Posts
    67
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    11 Thread(s)
    Thanked
    0
    Rep Power
    0

    Default Re: Cooking Competition Feb 2012



    Arabian Baked Pasta

    mn0513hmediterraneansum - Cooking  Competition Feb 2012

    Ingredients

    Macaroni (boiled) 1 packet
    Chicken mince 1/2 kg
    Salt as to taste
    Tomato (chopped) 5
    Black pepper (crushed) 1 tsp
    Paprika 1 tsp
    Onion (chopped) 2
    Garlic (paste) 6 cloves
    Olive oil as required
    Coriander as preferred
    White sauce:
    Plain flour 3 tbsp
    Butter 3 tbsp
    Salt a pinch (or as to taste)
    White pepper (safayd dakni mirch) 1 tsp
    Milk 3 cup
    Eggs 3
    Cheddar cheese 1 cup


    Cooking Directions


    Heat some olive oil in a pan.
    Add onion and garlic paste in it, and saute fry them.
    Then add minced meat in it.
    Also add salt, black pepper and paprika.
    Then add tomatoes and coriander in it.
    Cook them all well.
    White sauce: Mix flour and butter and fry them well.
    Then add salt, white pepper and milk.
    Cook them all till the mixture thickens a bit.
    Then beat the eggs and add them in the above mixture.
    Mix cooked mince-meat and white sauce in boiled pasta.
    Sprinkle cheese on it.
    Oil the baking tray with olive oil.
    Bake it for 20 minutes at 180 degrees.


    نوڈلز کا کیک


    img5148yj - Cooking  Competition Feb 2012

    اجزائے ترکیبی:۔

    مرغی والے نوڈلز پانچ سو گرام
    مرغی کا قیمہ دو سو پچاس گرام
    (انڈے پانچ عدد (پھینٹے ہوئے
    (کالی مرچ ایک چائے کا چمچ (پسی ہوئی
    (ٹماٹر ایک عدد (کٹے ہوئے
    (ہری مرچ دو عدد (کٹی ہوئی
    نمک حسبِ ذائقہ
    تیل تلنے کے لیے

    ترکیب:۔

    نوڈلز کو ابال کر ٹھنڈا کر لیں۔
    ایک دیگچی میں تیل گرم کریں اور قیمے کو رنگ تبدیل ہونے تک بُھونیں۔
    اس میں کالی مرچ، نمک، ٹماٹر اور ہری مرچ ڈال کر خوب اچھی طرح سے بھُون لیں۔
    نوڈلز میں انڈے ملائیں۔
    فرائنگ پین میں تیل گرم کریں اور نوڈلز کو آملیٹ کی طرح سے تل کر پلٹیں، اس کے اُوپر قیمہ ڈال کر مزید چند منٹ پکائیں۔
    نوڈلز کو پلیٹ پر کیک کی طرح سے پلٹ کر نکالیں اور پیش کریں۔
    assasl1 - Cooking  Competition Feb 2012

  8. #8
    Join Date
    May 2011
    Location
    Pakistan
    Posts
    1,396
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    2557 Thread(s)
    Thanked
    0
    Rep Power
    21474844

    Default Re: Cooking Competition Feb 2012

    Quote Originally Posted by jam786 View Post
    چکن اینڈ کارن پاستا




    4b2e8bae c129 438c aebd 225017cecb61 Chicken and Corn Pasta&ampw250&amph250 - Cooking  Competition Feb 2012






    اجزا





    • (چکن ایک کلو (باریک سلائسز
    • مکھن تین کھانے کے چمچ
    • (لہسن ایک کھانے کا چمچ (کُٹا ہوا
    • نمک ایک چائے کا چمچ
    • کالی مرچ آدھا چائے کا چمچ
    • میدہ تین کھانے کے چمچ
    • مسٹرڈ پاؤڈر آدھا چائے کا چمچ
    • دودھ دو کپ
    • سوئٹ کارن آدھا کپ
    • مکسڈ ہرب ایک چائے کا چمچ
    • (پاستا آدھا پیکٹ (اُبلا ہوا
    • کیچپ تین کھانے کے چمچ
    • چلی گارلک سوس دو کھانے کے چمچ
    • اورنج فوڈ کلر ایک چٹکی
    • کریم دو کپ
    • (ہری پیاز ایک عدد (باریک کٹی
    • چیڈر چیز آدھا کپ





    ترکیب



    1. ایک برتن میں مکھن گرم کرکے کُٹا ہوا لہسن ڈال کر سوتے کرلیں۔
    2. پھر لمبی باریک سلائسز میں کٹی چکن، نمک، کالی مرچ، میدہ اور مسٹرڈ پاؤڈر ڈال کر دو منٹ تک فرائی کرلیں۔
    3. اب اس میں دودھ، سوئٹ کارن اور مکسڈ ہرب بھی شامل کرکے گاڑھا ہو جانے تک پکائیں۔
    4. پھر اُبلا پاستا، کیچپ، چلی گارلک سوس اور اورنج فوڈ کلر ڈال کر فولڈ کریں۔
    5. اس کے بعد کریم اور باریک کٹی ہری پیاز بھی ڈال دیں۔
    6. آخر میں چیڈر چیز شامل کریں اور چولہے سے ہٹالیں۔ مزیدار چکن اینڈ کارن پاستا تیار ہے۔

    مرچ اور لہسن والے نوڈلز






    c7983f50 cefc 4eca b723 ccaed64d535a chili20garlic20noodles&ampw250&amph250 - Cooking  Competition Feb 2012


    اجزا




    • نوڈلز پانچ سو گرام (اُبلے ہوئے
    • لیموں دو عدد
    • (ہری مرچ چار عدد (باریک کٹی ہوئی
    • (لہسن دو جوے (چوپ کئے ہوئے
    • (گاجر آدھا پیالی (باریک کٹی ہوئی
    • (ہری پیاز آدھا پیالی (باریک کٹی ہوئی
    • (بند گوبھی آدھا پیالی (باریک کٹی ہوئی
    • کُٹی ہوئی لال مرچ ایک چائے کا چمچ
    • سویا ساس دو کھانے کے چمچ
    • نمک حسبِ ذائقہ
    • تیل تین کھانے کے چمچ



    ترکیب



    1. دیگچی میں تیل گرم کرکے لہسن سنہری کریں۔
    2. اس میں گاجر، گوبھی اور پیاز ڈال کر چند منٹ تک پکائیں اور پھر نمک، لال مرچ، ہری مرچ، سویا ساس اور نوڈلز ملالیں۔
    3. چولہے سے اُتار نے سے پہلے لیموں نچوڑیں اور پھر ہری پیاز سے سجا کر پیش کریں۔






    siso 2 recipies????

    ...I Know Its Immature And Childish...
    683162ioxu4lzjfk - Cooking  Competition Feb 2012...But I want A Fairytale ending...683162ioxu4lzjfk - Cooking  Competition Feb 2012

    683162ioxu4lzjfk - Cooking  Competition Feb 2012Animated Dancing Bird Cute 1yelsm - Cooking  Competition Feb 2012683162ioxu4lzjfk - Cooking  Competition Feb 2012

  9. #9
    Join Date
    May 2011
    Location
    Pakistan
    Posts
    1,396
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    2557 Thread(s)
    Thanked
    0
    Rep Power
    21474844

    Default Re: Cooking Competition Feb 2012

    siso pasta ki alag n speghaties ki alag alag karni hain recipies??

    ...I Know Its Immature And Childish...
    683162ioxu4lzjfk - Cooking  Competition Feb 2012...But I want A Fairytale ending...683162ioxu4lzjfk - Cooking  Competition Feb 2012

    683162ioxu4lzjfk - Cooking  Competition Feb 2012Animated Dancing Bird Cute 1yelsm - Cooking  Competition Feb 2012683162ioxu4lzjfk - Cooking  Competition Feb 2012

  10. #10
    Join Date
    May 2011
    Location
    Pakistan
    Posts
    1,396
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    2557 Thread(s)
    Thanked
    0
    Rep Power
    21474844

    Default Re: Cooking Competition Feb 2012

    Noodles kay Kabab


    1715 - Cooking  Competition Feb 2012


    Pasta Salad


    Italian Pasta Salad Recipe - Cooking  Competition Feb 2012
    Ingredients:

    8 ounces mini penne pasta or macaroni


    6 to 8 slices bacon, diced and cooked until done but not crisp


    2 cups diced cooked chicken breast (about 2 to 3 chicken breast halves, cooked)


    1/2 cup finely chopped red onion

    2 plum tomatoes, seeds removed, diced

    2 ribs celery, diced


    2 tablespoons chopped fresh parsley

    1/2 teaspoon garlic powder

    1/4 teaspoon ground black pepper, or to taste

    salt, to taste

    1/2 to 3/4 cup mayonnaise
    juice of 1/2 lemon
    Preparation:


    Cook pasta following package directions; drain in a colander and rinse under cold water.

    In a large bowl, combine the diced bacon, chicken, red onion, tomatoes, celery, and parsley. Toss to blend the ingredients. Stir in 1/2 cup of mayonnaise and the lemon juice. Stir in the garlic powder, pepper, and salt, to taste.

    pasta salad bacon 2 - Cooking  Competition Feb 2012
    Last edited by Mano rana; 07-02-2012 at 12:01 AM.

    ...I Know Its Immature And Childish...
    683162ioxu4lzjfk - Cooking  Competition Feb 2012...But I want A Fairytale ending...683162ioxu4lzjfk - Cooking  Competition Feb 2012

    683162ioxu4lzjfk - Cooking  Competition Feb 2012Animated Dancing Bird Cute 1yelsm - Cooking  Competition Feb 2012683162ioxu4lzjfk - Cooking  Competition Feb 2012

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •