Results 1 to 9 of 9

Thread: Cooking Competition February 2015

  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Karachi, Pakistan, Pakistan
    Posts
    125,914
    Mentioned
    836 Post(s)
    Tagged
    9270 Thread(s)
    Thanked
    1180
    Rep Power
    21474971

    wink Cooking Competition February 2015

    salam1 - Cooking Competition February 2015

    Is Maah App Ko Potato Se Bani Dishes Ki Recipes Share Karni Hai..

    orangeabli - Cooking Competition February 2015





    Rules:

    Ek member ek hi baar share karay ga
    Same aur edit sharing accept nahi hogi
    Last date
    28/2/2015 hai
    Winner Admins decide karen gy.

    صرف آواز نہیں ، لفظ بھی مقفل ہیں مرے

    سوچ میں ہوں کہ اب تجھ کو پکاروں کیسے

  2. #2
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Karachi
    Posts
    55
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    198 Thread(s)
    Thanked
    0
    Rep Power
    0

    Default

    My sharing


    2gvkkkz - Cooking Competition February 2015

  3. #3
    *jamshed*'s Avatar
    *jamshed* is offline کچھ یادیں ،کچھ باتیں
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    every heart
    Posts
    14,586
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    8346 Thread(s)
    Thanked
    4
    Rep Power
    21474858

    Default

    kashmiri dum aloo recipe urdu english rida aftab masala tv f - Cooking Competition February 2015
    کہاں اتنی سزائیں تھیں بھلا اس زندگانی میں
    ہزاروں گھر ہوئے روشن جو میرا دل جلا محسنؔ


  4. #4
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    London
    Posts
    75
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Thanked
    1
    Rep Power
    0

    Default

    268059 PotatoCheese 1404411343 347 640x480 - Cooking Competition February 2015

    اجزا:
    آلو (ابلے اور بھرتہ کئے ہوئے) آدھا کلو، پنیر (کدوکش) 150 گرام، ہرا دھنیا (چوپ کیا ہوا) آدھی گڈی، لہسن (چوپ کئے ہوئے) 5 جوئے، ہری مرچیں (چوپ کی ہوئی) 4 عدد، پسی ہوئی لال مرچ ایک کھانے کا چمچہ، پسا ہوا سفید زیرہ ایک کھانے کا چمچہ، میدہ چھنا ہوا آدھی پیالی، انڈے 4 عدد، ڈبل روٹی کا چورہ ایک پیالی، نمک حسب ذائقہ، تیل تلنے کے لئے، سلاد کے پتے سجانے کےلئے اور ٹماٹو کیچپ آلو کے پنیری بالز کے ساتھ پیش کرنے کےلئے۔
    ترکیب:
    ایک پیالے میں پنیر، دھنیا، لہسن، ہری مرچیں، زیرہ اور نمک ملالیں۔ ہتھیلی کو گیلا کرکے تھوڑے سے آلو رکھیں اور اس کے درمیان میں پنیر کا تھوڑا سا آمیزہ بھر کر گیند کی شکل دے دیں۔ گیند کو پہلے میدے، اور پھر انڈے اور ڈبل روٹی کے چورے میں لپیٹ لیں۔ اس عمل کو دہراتے ہوئے سارے آلوؤں کی بالز تیار کرلیں۔
    تمام آلوؤں کی بالز بنانے کے بعد کڑاہی میں تیل گرم کریں اور بالز کو سنہری ہونے تک تل کر نکال لیں۔ سرونگ ڈش کو سلاد پتوں سے سچا کر آلو کے پنیری بالز اس پر رکھیں اور ٹماٹو کیچپ کے ہمراہ پیش کریں جو بچوں کو تو پسند آئیں گے ہی اور ہمارا دعویٰ ہے کہ بڑے انہیں کھائے بغیر رہ نہ پائیں گے۔

  5. #5
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Karachi, Pakistan, Pakistan
    Posts
    125,914
    Mentioned
    836 Post(s)
    Tagged
    9270 Thread(s)
    Thanked
    1180
    Rep Power
    21474971

    Default

    Meri Most Fav Dish Alu Ghost...



    5 zps21a52d9e - Cooking Competition February 2015

    4 zps0aedb826 - Cooking Competition February 2015
    صرف آواز نہیں ، لفظ بھی مقفل ہیں مرے

    سوچ میں ہوں کہ اب تجھ کو پکاروں کیسے

  6. #6
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Mideast
    Posts
    5,900
    Mentioned
    210 Post(s)
    Tagged
    5074 Thread(s)
    Thanked
    176
    Rep Power
    10

    Default

    anday aloo ka salan - Cooking Competition February 2015



    DSC04685 - Cooking Competition February 2015

  7. #7
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    k, s, a
    Posts
    14,631
    Mentioned
    215 Post(s)
    Tagged
    10286 Thread(s)
    Thanked
    84
    Rep Power
    1503265

    Default



    Chinese Chili Potato

    10959627 791375424274853 5556485245716264606 n?oh4be48238f740b3c0ea039b5532312793&ampoe5559C1B3 - Cooking Competition February 2015

    5 Large Potatoes
    5 tbsp Cornflour
    2 tbsp Soy Sauce
    1 tbsp Vinegar
    ½ tsp Sugar
    Salt to taste
    Oil for frying
    ¼ tsp Ajinomoto
    2 Capsicum (diced)
    1 Large Onion (diced)
    1tbsp Red Chili Powder
    1 tbsp Garlic (chopped)
    3-4 Green Chilies (slit sideways)
    Method:
    Boil the potatoes until just fork tender. Peel the potatoes and cut them into wedges.
    Coat the potato wedges with cornflour and deep fry until golden brown.
    Heat 2tbsp of oil in a pan rate pan. Add garlic, onions and capsicum tothe oil. Stir fry for 10-15 sec.
    Add soy sauce, salt, half-cup water, sugar and ajinomotto to the above.Stir it.
    In a bowl, take 1tbsp cornflour and add a little water to it. Mix it well. Now, add this mixture to the above-made gravy.
    Add vinegar, potatoes and green chili to the above. Mix well and cook it for another 2 minutes.
    Chili Potato is ready to eat. Serve hot.

  8. #8
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Limits
    Posts
    5,975
    Mentioned
    667 Post(s)
    Tagged
    5699 Thread(s)
    Thanked
    544
    Rep Power
    1509699

    Default

    Aloo k Role - Cooking Competition February 2015

    bread potato rolls - Cooking Competition February 2015
    Last edited by Arosa Hya; 13-02-2015 at 09:54 PM. Reason: was wrong

  9. #9
    °Têhrêêr°'s Avatar
    °Têhrêêr° is offline .·★ ƒяɨ€ɲď ๏ƒ ɲąţµя€ ★.·´
    Join Date
    May 2014
    Location
    ●♥forest♥●
    Age
    24
    Posts
    3,439
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1546 Thread(s)
    Thanked
    2
    Rep Power
    7

    Default

    rtko3p - Cooking Competition February 2015
    I aM sTrOnG bEaCaUsE I DePeNdS oN AllAh

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •